Inee Andreae
Inee Andreae

Deel met uw vrienden

Toyota lanceert 10 jaar garantie voor nieuwe en huidige klanten

  • Garantie tot 10 jaar of 200.000 kilometer, ook voor bestaande eigenaren
  • Tien jaar garantie uniek voor volumemerk in Nederland
  • Extra zekerheid en vertrouwen nieuwe en huidige eigenaars
  • Garantie gekoppeld aan auto en overdraagbaar

Toyota breidt de garantietermijn uit tot 10 jaar of 200.000 kilometer. Niet alleen voor nieuwe auto’s, maar ook voor huidige klanten. Zo profiteert niet alleen de koper van een nieuwe auto van meer zekerheid en vertrouwen, maar iedereen met een Toyota van minder dan tien jaar oud.

Activering garantie

Na het verlopen van de reguliere garantie (5 jaar of 200.000 km) geeft de Toyotadealer na onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften één jaar of 15.000 kilometer garantie. Dit kan oplopen tot een maximum van in totaal 10 jaar of 200.000 kilometer.

Zekerheid

Ook als de Toyota niet altijd bij de officiële Toyota-organisatie in Nederland (Toyotadealer of Erkend Reparateur) in onderhoud is geweest, kan de eigenaar profiteren van deze nieuwe garantie. Een voorwaarde is dat de Toyota in kwestie nog geen 10 jaar oud is en nog geen 200.000 kilometer gereden heeft alvorens deze Toyota in onderhoud komt bij een officiële Toyotadealer. Voor het onderhoud wordt alleen gebruikgemaakt van originele Toyota-onderdelen die bovendien gemonteerd worden door uitsluitend door Toyota opgeleide en getrainde technici. Volop zekerheid dus. Ook voor eventuele volgende eigenaars, want de garantie is gedurende de looptijd overdraagbaar.

Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarde voor tien jaar garantie is dat de Toyota volgens het fabrieksschema wordt onderhouden bij de officiële Toyota-organisatie in Nederland. Ook moet de auto officieel geleverd zijn in Europa. Voor alle voorwaarden, zie de officiële pagina voor 10 Jaar Toyota Garantie.

Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.