Waarom is auto onderhoud belangrijk?

Autofabrikanten adviseren om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren. De reden is om te voorkomen dat er hoge kosten ontstaan. Zo zijn er diverse onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Door het tijdige vervangen van deze slijtage onderdelen voorkomt u erger. Zo blijft uw auto veilig rijden en dat bespaart u een hoop problemen in de toekomst. Want versleten onderdelen kunnen ervoor zorgen dat u nog meer schade krijgt aan de auto. Zo kijken we ook naar de banden van de auto. Zijn ze niet verkeerd afgesleten, denk aan de uitlijning of zitten er scheuren in. Redenen genoeg om uw auto te laten onderhouden.

Onderhoud bij Andreae uw Toyota Specialist in Zevenbergen

Wanneer is er onderhoud auto nodig?

In de meeste gevallen heeft u auto om de 10.000 of 15.000 kilometer onderhoud nodig. Rijdt u minder dan deze 10.000 of 15.000 kilometer? Dan is het aan te raden om de auto jaarlijks goed na te laten kijken. Dit kun je goed combineren met de APK. De nieuwe generatie auto’s hebben een onderhoudsmelding. Hiermee geeft de auto eigenlijk zelf aan wanneer deze aan onderhoud toe is. Heeft u twijfels neem dan even contact met ons op

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud?

Dat kan heel eenvoudig. U kunt dit online doen via onze werkplaatsplanner of u kunt ons bellen op 0168-324150. Heeft u specifieke zaken omtrent het onderhoud dan kunt u dat direct met ons bespreken. Wilt u de onderhoudsbeurt combineren met een APK keuring dan kan dat ook. Let op bij dat u het onderhoud minimaal 1 keer paar laat uitvoeren. APK heeft een andere interval.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.