De gastvrije Toyota dealer

Automobielbedrijf Andreae is een ouderwets familiebedrijf waar de klant een gewaardeerde gast is. Dat is te merken aan de sfeer en de persoonlijke benadering. Even een kopje koffie doen bij Andreae is heel gewoon. Klanten worden zeer gastvrij onthaald. De organisatie en communicatie is open, van directie tot in de werkplaats, iedere medewerker is voor de klant aanspreekbaar.

De inzet is ook merkbaar in kwaliteit en service. Allemaal van een hoog niveau, zo wijzen ook de testresultaten uit die voortkomen uit mystery bezoeken. Bent u nog niet bekend bij Automobielbedrijf Andreae? Kom langs, en ervaar zelf de gastvrijheid en kwaliteit.

Inee Andreae
Inee AndreaeDirectie/verkoop
Helma Buijs Grobben
Helma Buijs GrobbenReceptie
Patrick van Oorschot
Patrick van OorschotChef werkplaats
Nadine Oostdijk
Nadine Oostdijk1e monteur
Nel Kouters
Nel KoutersAdministratie
Brian van der Meulen
Brian van der MeulenVerkoop

Het aanbod van Toyota modellen is aanzienlijk. U vindt ze bijna allemaal terug in de showroom van Automobielbedrijf Andreae. Van klein tot groot, van hip tot multifunctioneel, voor single, gezin of bedrijf. De Toyota modellen voorzien eigenlijk iedere doelgroep. Komt u in de verleiding om een proefrit te maken? Graag! Gewoon even vragen en het wordt geregeld. In een enkel geval gaat proefrijden op afspraak.

Wilt u meer weten over de modellen, of misschien over financiering of verzekering? Vraag het onze verkoopadviseurs. Bekijk hieronder onze showroom om zo een eerste indruk te krijgen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.