Andreae de Toyota Specialist,

ook voor uw Private Lease auto.

Uw Toyota Private Leasen doet u natuurlijk bij Andreae de Toyota Specialist voor Zevenbergen en omgeving. Uiteraard kunnen we u alles vertellen over Toyota en hebben een proefrit zo voor u geregeld. Als u eenmaal een Toyota hebt gereden wilt u niets anders meer. Kom naar Andreae de Toyota Specialist voor persoonlijk advies en een uitstekende deal.

Private Lease bij Andreae in Zevenbergen

Wat is Private Lease?

Hierbij heeft u als consument de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. U gaat een private leasecontract aan voor een bepaalde tijd, u heeft de keuze uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden, en voor het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Dit betekent dat u in een gloednieuwe auto rijdt, zonder dat u daar ineens een groot bedrag voor moet betalen. Wanneer het contract afgelopen is, levert u de leaseauto weer bij Andreae in. Zo betaalt u dus een vast maandbedrag voor het gebruiken van een nieuwe auto.

Met Private FlexLease heeft u nog meer zekerheid: vanaf slechts € 10,- extra per maand kunt u al na 1 jaar kosteloos opzeggen. U kunt ook binnen één jaar kosteloos opzeggen bij ontslag of ongewenst inkomensverlies.

Wat zit er bij Private Leasen inbegrepen?

Bij Andreae is een private lease contract standaard zeer compleet. Zo hoeft u nergens aan te denken en kunt u onbezorgd in uw nieuwe privé lease auto stappen. Dit is inbegrepen bij uw Private Leasecontract:

  • Rente en afschrijving
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • WA + Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
  • Schadeherstel en ruitreparaties (eigen bijdrage per schadegeval van toepassing*)
  • 24/7 pechhulp binnen heel Europa
  • Wegenbelasting
  • Kosten van vervangend vervoer na 72 uur (vergelijkbare auto, binnen Nederland)
  • Afleveringskosten

De brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten betaalt u zelf. *Bij schade betaalt u een eigen risico (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging).

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, dat kan zeker. Sluit u bij Andreae een private lease contract af, dan bieden wij u de optie om uw huidige auto in te ruilen. Wilt u weten wat uw huidige auto waar is, laat dan ons uw auto taxeren.

Wat kost Private Lease?

De kosten van Private Lease verschillen per auto. Voor welk model gaat u, hoeveel maanden gaat u ermee rijden en niet onbelangrijk hoeveel kilometers rijdt u per jaar. Om een goed advies te geven is het belangrijk dat wij deze gegevens van u ontvangen zodat we u een goed een maatwerk voorstel kunt doen.

Het Keurmerk geeft je de garantie dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld.

Keurmerk Private Lease

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.