Help ook mee aan meer inzicht in werkelijke verbruikscijfers

De Europese Commissie heeft een wet ingevoerd waar alle autofabrikanten zich aan moeten houden. De wet stelt verplicht dat werkelijke CO2- en verbruikscijfers worden gedeeld met de Europese Commissie, om de verschillen in kaart te brengen tussen de officiële verbruiksgegevens van fabrikanten en het werkelijke verbruik in het dagelijks gebruik.

Wij delen de ambitie van nul uitstoot

De nieuwe wet, die On Board Fuel Consumption Monitoring (OBFCM) wordt genoemd, past naadloos bij Toyota’s Let’s go beyond ambitie: de weg naar nul uitstoot, voor een betere wereld. Dankzij OBFCM weten we straks precies wat een auto in de dagelijkse praktijk verbruikt. U, als consument, heeft hierdoor meer inzicht en kan betere keuzes maken. Wij, als fabrikant, hebben hiermee de data om onze producten verder te ontwikkelen richting nul uitstoot.

Komt u on board?

Helpt u ons ook mee om meer inzicht te krijgen in werkelijke verbruikcijfers? Maakt u bezwaar tegen het delen van de verbruikscijfers, meldt u dit dan bij het afleveren van de auto aan de receptie. Toyota rijden blijft zo even zorgeloos als anders, mét het idee dat uw Toyota onderdeel is van de weg naar een nul uitstoot.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.